• I VETMI VEND KU MUND TE LUASH ME FEMER!

  • KARAOKE BOX

  • EAT - DRINK - BOWL

  • Secili prej lokacioneve tona ofrojnë bowling të kualitetit te lartë, shijoni një ambient ekskluziv ku çdo detaj eshte projektuar me perkushtim te madhe.

  • BILIARD (SICK) LUKSOZ

17 Apr

TË REJAT DHE NGJARJET

Karaoke Box

Informohu ketu per me te rejat dhe ndodhit ne BO bowling

Facebook

FAQET TONA NE FACEBOOK

Faqet tona zyrtare në facebook ku mund të merni lajme dhe informacione të tjera në lidhje me Bo Bowling.

facebook.com/BObowlingKALABRIA
facebook.com/BObowlingAlbiMAll

YOUTUBE KANALI

NA SHIKONI NË YOUTUBE

Na shikoni ne YOUTUBE videot tona te reja regjistrohu në youtube kanalin tonë

Ketu mund ta shikoni , Turniri Ballkanik Kosova 2015

http://youtu.be/vbZDoHHoyUg

ANTARSOHU

KARAOKE BOX


Për herë të parë BO bowling sjell në Kosovë dhe në Ballkan një koncept të ri të quajtur KARAOKE BOX.

Klientët tanë tani mund të bëjn rezervimet për raste të tyre të veçanta, ditëlindje , natë beqarie apo ngjarje korporatash. Këndoni hitet tuaja të preferuar në një dhomë luksoze me miqte tuaj dhe ndjehuni si rock stars.

Për informacione të mëtejshme ju lutem na kontaktoni.

KARAOKE BOX

KOKTEJ

SHIJONI KOKTEJET TANË MË TË MIRË NË QYTET
X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER