EAT - DRINK - BOWL & SING

KARAOKE


KARAOKE BOX

Për herë të parë BO bowling sjell në Kosovë dhe në Ballkan një koncept të ri të quajtur KARAOKE BOX.

Klientët tanë tani mund të bëjn rezervimet për raste të tyre të veçanta, ditëlindje , natë beqarie apo ngjarje korporatash. Këndoni hitet tuaja të preferuar në një dhomë luksoze me miqte tuaj dhe ndjehuni si rock stars.

Për informacione të mëtejshme ju lutem na kontaktoni.

REZERVIMET

PLOTESOJE FORMULARIN

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER