EAT - DRINK - BOWL & SING

PËR BO BOWLING


BO BOWLING

 

Ne mund të themi me krenari se ne kemi revolucionarizuar konceptin e bowlingut në Ballkan.

Secili prej lokacioneve tona ofrojnë bowling të kualitetit të lartë, shijoni një ambient ekskluziv ku çdo detaj është projektuar me përkushtim të madhë.

Përvec bowlingut ju rrethoheni në argëtim me muzikë, ambient të mirë dhe shërbim cilesorë cdo herë.

REZERVIME PËR GRUPE APO KOMPANI TË NDRYSHME

Nese kerkoni diqka te re per  grupe korporatash BO BOWLING ju ofron per grupet tuaja bowling, kokteje dhe darkë për ngjarjet private, per te festuar një ditëlindje apo ndonjë rast t ë veçantë.
Këto rezervime mund të bëhen në çdo kohë paraprakisht.

Ushqimi dhe pijet per grupe janë në dispozicion si dhe mund të jenë përshtatur për natën tuaj.

REZERVIMET

PLOTESOJE FORMULARIN

17 Apr

TË REJAT DHE NGJARJET

Karaoke Box

Informohu ketu per me te rejat dhe ndodhit ne BO bowling

Facebook

FAQET TONA NE FACEBOOK

Faqet tona zyrtare në facebook ku mund të merni lajme dhe informacione të tjera në lidhje me Bo Bowling.

facebook.com/BObowlingKALABRIA
facebook.com/BObowlingAlbiMAll

KOKTEJ

SHIJONI KOKTEJET TANË MË TË MIRË NË QYTET

SHIJONI KOKTEJET TANË MË TË MIRË NË QYTET

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER