EAT - DRINK - BOWL

Albimall


Bo Bowling

BO Bowling mirëpret klientet si dhe rezervimet ne grup.BO Bowling është e rezervuar shpesh për ngjarjet e korporatave dhe private. Per me shum info ju lutem te na telefononi per detajet e rezervimeve si grupe korporatash ,ditlindje apo nate beqarie.

AMENITIES

  • Restorant
  • Koktel Bar 
  • 8 Staza te Bowlingut
  • Karaoke Box
  • 2 Tavolina te Biliardos
  • Parkingu Falas

LOKACIONI

Kati III Qendra ALBIMALL, Veternik, 10,000 Prishtinë

ORARI

E Hene - E Diel 
10:00 am - 00:00

TELEFONI

+377 44 241 251

REZERVIMET

PLOTESOJE FORMULARIN

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER