EAT - DRINK - BOWL

KALABRIA


BO Bowling

BO Bowling mirëpret klientet si dhe rezervimet ne grup.BO Bowling është e rezervuar shpesh për ngjarjet e korporatave dhe private. Per me shum info ju lutem te na telefononi per detajet e rezervimeve si grupe korporatash ,ditlindje apo nate beqarie.

AMENITIES

  •  8 Staza te Bowlingut
  •  1 Tavolin te Biliardos
  •  Cocktail Bar
  •  Ushqim Crepes
  •  Parking Falas

LOKACIONi

Kalabria 10,000 Prishtinë

ORARI

E Hene - E Premte
16:00 - 00:00 

E Shtune - E Diel

14:00 - 00:00 

Telefoni

+377 44 241 251

REZERVIMET

PLOTESOJE FORMULARIN

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER