EAT - DRINK - BOWL & SING

Karaoke Box
17/04/2015

Informohu ketu per me te rejat dhe ndodhit ne BO bowling

REZERVIMET

PLOTESOJE FORMULARIN

YOUTUBE KANALI

NA SHIKONI NË YOUTUBE

Na shikoni ne YOUTUBE videot tona te reja regjistrohu në youtube kanalin tonë

Ketu mund ta shikoni , Turniri Ballkanik Kosova 2015

http://youtu.be/vbZDoHHoyUg

ANTARSOHU

Facebook

FAQET TONA NE FACEBOOK

Faqet tona zyrtare në facebook ku mund të merni lajme dhe informacione të tjera në lidhje me Bo Bowling.

facebook.com/BObowlingKALABRIA
facebook.com/BObowlingAlbiMAll

KOKTEJ

SHIJONI KOKTEJET TANË MË TË MIRË NË QYTET

SHIJONI KOKTEJET TANË MË TË MIRË NË QYTET

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER