EAT - DRINK - BOWL & SING

EVENIMENTE TË NDRYSHËM


REZERVONI AHENGJET E JUAJA NE BO BOWLING

EVENIMENTE TE KOROPRATES TUAJ
BO BOWLING është destinacion i përsosur për ahengje kolektive. Rezervoni nje pjese apo tërë vendin për ngjarjen e kompanisë tuaj dhe stafi ynë do të bëjë të sigurt që ju jeni të gjithë tejet te kenaqur gjate para dhe rezervimit. Ne mund të organizojmë që të ketë emrin e kompanisë tuaj në të gjitha ekranet, ofrojmë pije, promovime të veçanta. Ju lutemi te na kontaktoni per ti diskutuar të gjitha nevojat tuaja.

Ditelindje / Raste të veçanta / Përvjetorët/Nate beqarie
Cilado qoftë arsyeja, nëse ju jeni duke festuar ne jemi këtu për të ndihmuar! Sillni mysafiret  tuaj në BO BOWLING dhe ne mund të vëjme dekorata, të organizojmë një tortë - dhe ofrojmë një pije të mirëpritur. Vetem na kontaktoni paraprakisht per t'i diskutar kerkesat e juaja.

Ditelindjet per fëmijë
Deshironi një ide origjinale per ditelindje te femijve tuaj, argëtim dhe menaxhohet lehtësisht për një parti të fëmijëve? Sillni djalin apo vajzën qe ka ditelindjen dhe miqtë e tyre ne BO BOWLING!  Ata do të kenaqen duke luajtur BOWLING, duke kercyer ne tingujt e muzikes dhe nese deshironi ata te kenaqen edhe me shume duke  kënduar dhe vallëzuar me kenget e Justin Bibebr apo Rihana ne KARAOKE BOX (vetem prej moshes 14 vjet ), ndërsa ju mund të relaksoheni duke ditur qe jane duke kenaqur! Përfshirë edhe një dhuratë për ditëlindjen e djaloshit / vajzës .Koha me e mire per ditelindjet e femijeve janë prej ores 12:00-17:00 apo 17:00-19:00. 

REZERVIMET

PLOTESOJE FORMULARIN

X
SUBSCRIBE

NEWSLETTER